Ohjeesta tulee 16 sarvea.

2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 prk vähärasvaista maitorahkaa (0,3%)
1/2 dl juoksevaa kasvirasvaa
1-2 dl juustoraastetta (esim. Polar 15%)

Täyte

kinkkusuikaleita
juustoraastetta
ruohosipulituorejuustoa

Voiteluun 1 muna

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää joukkoon maitorahka, juokseva margariini ja juustoraaste. Puristele taikinaa kädellä tasaiseksi. Jaa taikina kahdeksi yhtä suureksi pallokxi ja kauli pallot jauhotetulla alustalla pyöreiksi ja litteiksi levyiksi. Leikkaa levyt kahdeksaan osaan. Laita levyille nokare tuorejuustoa sekä vähän kinkkusuikaleita ja juustoraastetta. Rullaa leveimmästä kohdasta aloittaen. Siirrä leivinpaperille hieman kaarevaan asentoon, terävä kulma alaspäin (jotta sarvi ei aukea uunissa). Voitele munalla ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia kunnes sarvet ovat kauniin ruskeita.