Itselle myös jotain saatava! Ja kesää kohti mennessä mekko kuuluu jokanaisen valikoimaan. Tämä mekko muodostui myllymuksut.comista tilatusta pallokankaasta. Trikoo on ihana päällä! Leikkasin kankaan vanhan t-paidan mukaisesti jatkaen helmaa vain pidemmäksi.

 

Taitaa sitä pipoa kaivata vielä kuitenkin muutaman kerran ennen kesää, joten pitihän sellainenkin väsätä. Tähänkin tuli (kuten lasten pipoihin) fleecevuori. "Kimperi"-malliset pipot tulee niin vaivattomasti, että muutamat on tehty jo kavereillekin.

 

Ja tuli sitä jotain muillekin tehtyä. Tämä paita ja tunika lähtivät tilaustyönä uusille käyttäjille kun kankaan kuvion väri ei ollutkaan ihan punainen vaan enemmänkin pinkki. Koko molemmissa 86-92 (tehty ilmoitettujen mittojen mukaan).

 

Muille olisi ihana tehdä enemmänkin jos vaan ihmiset uskaltaisivat kysyä tekemään! Monet sanoo "ihanat, tekisitkö meidänkin lapsille", mutta eivät kuitenkaan palaa asiaan. No eilen kyllä lähti yksi tilauspipo uudelle omistajalle ja omalle äidille on työn alla kesämekko. Itsellekin teen juuri kesämekkoa vanhasta pöytäliinasta! Innolla odotan kun pääsen vierailemaan paikallisessa kangaskaupassa Tyykipuodissa www.facebook.com/TYYKIPUOTI. Ostoslistalla tällä erää vetoketjut ja kanttinauhat keskeneräisiin mekkoihin.