Kuten viimeksi mainitsinkin piti saada kokeilla portobello-purilaisia. Tuli hyvää vaikka ei kovin kaunista.

Portobello-purilaiset

portobello-sieniä
aurajuustoa
kanafileitä
punainen paprika
sipuli
punaviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Ota sienistä kannat pois ja huuhtele ne. Suikaloi paprika sekä sipuli. Lisää suikaleiden joukkoon tilkka punaviinietikkaa sekä ripaus suolaa ja pippuria, sekoittele.
Grillaa kanafileet kypsiksi ja mausta oman mielen mukaan. Me käytimme maustamattomia fileitä, jotka maustoimme vain suolalla ja pippurilla.
Grillaa sieniä ensin hetki heltat alaspäin, jotta ylimääräinen neste pääsee pois (Huom! Ei liian kova lämpötila). Käännä sienet heltat ylöspäin ja laita pohjaksi tulevan sienen päälle aurajuustoa (aurajuustoa saa olla koko pohjan alan verran). Laita paprika-sipulisuikaleet folionyytissä grilliin. Suikaleita ei ole pakko grillata, mutta ne pehmenevät kivasti lämmössä.

Kun kanat ja sienet vaikuttavat valmiilta kokoa purilainen laittamalla aurajuustosieni pohjalle, päälle kanafile sekä paprika-sipulisuikaleita ja kanneksi yksi sieni. Lisäksi tarjoile raikasta salaattia.

Ulkonäkö ei kauneimmasta päästä, mutta maku oli hyvä!